085 109 108 3

Eerste hulp nodig bij waterschade? Binnen 1 uur ter plaatse

info@waterschade112.nl

Binnen 1 uur ter plaatse – 085 109 108 3

Waterschade Utrecht - Lekkage direct verhelpen.

Heeft u last van een waterschade in huis of pand, en wilt u hiervoor een professionele oplossing? Wij van Waterschade Utrecht zijn gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen op maat voor waterschade, droging & vochtproblemen. Hiernaast bieden wij ook herstelwerkzaamheden na een waterschade. Denk hierbij aan het opnieuw verven van uw muur of het aanleggen […]

  24/7 bereikbaar

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Snelle service 

Heeft u last van een waterschade in huis of pand, en wilt u hiervoor een professionele oplossing? Wij van Waterschade Utrecht zijn gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen op maat voor waterschade, droging & vochtproblemen. Hiernaast bieden wij ook herstelwerkzaamheden na een waterschade. Denk hierbij aan het opnieuw verven van uw muur of het aanleggen van een nieuwe vloer.

Waterschade Utrecht weten uit ervaring dat soortgelijke schades vaak zorgt voor paniek, want een lek komt nooit gelegen. Zo hebben wij vakmensen in dienst , die op een effectieve wijze ingepland worden bij het herstellen van een lekkage of schade. Effectiviteit en praktische samenwerking met u staat voor ons voorop waardoor de hersteltijd voor u aanzienlijk verkort wordt. Zo kunt u zo snel als mogelijk weer genieten van uw woning of pand en is de ergernis rondom een lekkage snel vergeten.

Wij staan in contact met alle verzekeringen door heel Nederland. Wij nemen contact op met uw verzekering en regelen alle administratie voor u. Bel ons direct op het volgende nummer 085 109 108 3 voor een geruste afhandeling van uw waterschade.

 

Lekkage die Waterschade Utrecht oppakken

Maar wanneer spreek je nou van een waterschade? Simpel gezegd zijn dit eigenlijk alle schades die door water veroorzaakt zijn. Hieronder een enkele voorbeelden waar Waterschade Utrecht mee te maken heeft gehad.

  • Daklekkage;
  • Badkamer lekkage;
  • Lekkende leidingen;
  • Waterschade aan uw laminaat of houten vloer;
  • Ondergelopen kelder;
  • Lekkages na een zware regenbui;
  • Plafondlekkage;
  • Lekkage door een defect aan uw boiler of verwarmingsketel;

 

Utrecht waterschade Middel punt van Nederland

De gemeente Utrecht wordt omringd door de gemeenten De BiltStichtse VechtWoerdenMontfoortIJsselsteinNieuwegeinHoutenBunnik en Zeist.

Utrecht is van de vier grootste Nederlandse steden het meest centraal gelegen. Binnen deze gemeente kruisen de belangrijke noord-zuid lopende A2 en west-oost lopende A12 elkaar. Het Centraal Station van Utrecht is qua aantal vertrekkende treinen het grootste spoorwegknooppunt van Nederland. Utrecht is, samen met de drie grootste steden van Nederland en een aantal middelgrote steden, onderdeel van de randstad. Mede hieraan dankt Utrecht zijn gunstige economische positie.
Maar hiernaast ligt Utrecht beneden het NAP niveau. Dat je dan soms te maken kunt krijgen met wateroverlast, is bijna logisch te noemen. Voor allerhande water gerelateerde problemen kunt u gelukkig terecht bij Waterschade Utrecht.

 

Waterschade Utrecht

24/7 bereikbaar

Waterschade komt altijd onverwacht en kan op elk moment van de dag gebeuren. Daarom zijn wij 24 uur per dag én 7 dagen per week

Wij regelen alles met je verzekeraar

Geen gedoe met rekeningen, wij nemen contact op met je verzekeraar om de kosten voor de waterschade af te handelen.