085 109 108 3

Eerste hulp nodig bij waterschade? Binnen 1 uur ter plaatse

info@waterschade112.nl

Binnen 1 uur ter plaatse – 085 109 108 3

Waterschade Breda

  24/7 bereikbaar

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Snelle service 

Waterschade Breda

Wie zijn wij:

Waterschade Breda is opgericht met de gedachte dat wij onze klanten duidelijkheid en betrouwbaarheid willen bieden. Dit doen wij doordat wij altijd eerlijk zijn over de ‘conditie’ van uw waterschade. Als u advies wilt over uw waterschade zullen wij naar uw lekkage kijken en kijken wat de beste oplossing is. Met dit eerlijke advies hopen wij onze klanten zo tevreden mogelijk te houden. Wij kunnen goed advies geven door ons vakkundig personeel. Ons personeel is allemaal gediplomeerd en in het van een bezit van een VCA certificaat.

Door de jaren heen is dit team ontstaan en zal alleen maar blijven verbeteren en groeien. Wij vinden het belangrijk om professioneel, goed en veilig te werken. Als wij voor u een dienst moeten uitvoeren kunt u ervan uitgaan dat wij ons hieraan houden. Wij leveren uw de garantie zodat u altijd kan rekenen op de beste kwaliteit. Verder ontvangt u ook altijd een bewijs van ons voor uw verzekering. Dit zit allemaal in onze service inbegrepen.

 

Wat kan Waterschade Breda voor uw betekenen:

Niets kan de inhoud van je woning meer schade toebrengen dan vuur en water. Maar in tegenstelling tot brand, die je bezittingen vaak onherstelbaar achterlaat, kan je de woning drogen na waterschade. Maar hoe ga je te werk om je spullen weer te drogen ? Welke technieken, methoden en apparatuur kan je inzetten om het drogen te bespoedigen? En welke invloed hebben luchtvochtigheid en tempratuur op het droogproces?

Hoe dan ook, waterschade in huis geeft altijd grote overlast. Soms is er schade aan het pand of woning en misschien is het (gedeeltelijk) onbruikbaar. Mogelijk moet het meubilair uit huis geplaatst. En misschien moet je zelf tijdelijk verhuizen. Wij van waterschade Breda zorgen ervoor dat uw waterschade herstelt zal worden en u weer gauw getroffen vertrekken weer snel bewoonbaar maken. Aarzel niet en bel ons zodra u waterschade ondervindt.

 

Breda en de bekende grote Markt:

In Breda worden elk jaar verschillende evenementen verspreid over de stad gehouden. Een aantal vindt plaats in het centrum op de Grote Markt en op andere locaties en wijken van Breda. Het Carnaval wordt in de gehele gemeente Breda gevierd. Elke voormalige gemeente heeft zijn eigen carnaval. Zo heet Breda zelf Kielegat, Bavel heet Baviaonenland, Prinsenbeek heet Boemeldonck, Princenhage heet ’t Aogje en Teteringen heet dan Totdenringen.

De wijk Haagse Beemden heeft Giegeldonk als carnavalsnaam. Het Breda Jazz FestivalBreda BarstDancetour en Palm Parkies zijn vier jaarlijkse muziekevenementen. Enkele andere jaarlijks terugkerende evenementen in Breda zijn BredaPhotoOutdoor BrabantBrabantse KastelendagCultuurnacht BredaGraphic Matters, de Dag van de Bedevaart, het International Film Festival Breda en de Stripbeurs.

Vanaf 19 december 2008 tot en met 24 december 2008 stond het Glazen Huis van 3FM Serious Request op de Grote Markt. Ook in 2016 werd Serious Request in Breda georganiseerd. Kortom Breda is een stad met vele evenementen waar de gezelligheid ervan uitspat, een lekkage of een waterschade moet er niet er voor zorgen dat de gezelligheid teniet zal doen. Bel ons gerust voor vrijblijvend advies of een checkup van u waterschade. U kunt ons bereiken op het volgende nummer: 085-3035248

Waterschade Breda

5/5

24/7 bereikbaar

Waterschade komt altijd onverwacht en kan op elk moment van de dag gebeuren. Daarom zijn wij 24 uur per dag én 7 dagen per week

Wij regelen alles met je verzekeraar

Geen gedoe met rekeningen, wij nemen contact op met je verzekeraar om de kosten voor de waterschade af te handelen. 

Waterschade Breda