085 109 108 3

Eerste hulp nodig bij waterschade? Binnen 1 uur ter plaatse

info@waterschade112.nl

Binnen 1 uur ter plaatse – 085 109 108 3

Waterschade Nijmegen

  24/7 bereikbaar

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Snelle service 

Waterschade Nijmegen

Wat kan Waterschade Nijmegen voor u betekenen:

Het kan iedereen overkomen: Waterschade is extreem vervelend. Door een lekkage kan uw muur, laminaat of plafond beschadigen. Vooral in de badkamer vinden veel lekkages plaats. Bij een lelijke vochtplek is het verven van het plafond helaas niet genoeg en zal ook de oorzaak van het probleem aangepakt moeten worden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, zeker in een betegelde badkamer. Dit is maar een kleine greep uit de werkzaamheden die wij verrichten. Een lekkage of waterschade in huis of in uw bedrijfspand, klein of groot, wij zijn er voor u van A tot W, namelijk Waterschade opgelost!!

 

Waterschade verzekering zo geregeld

Waterschade 112 Nijmegen zorgt voor een snelle en vakkundige droging van elke waterschade. Ook nemen we het formele aspect zoals verzekering voor onze rekening. Wij zullen namens u de schade gaan ‘claimen’. Wij hebben na jaren lang ervaring met de bekendste verzekeringsmaatschappij in het land en weten hoe zij te werk gaan en kunnen wij ook dit deel voor uw oppakken.

Waterschade Nijmegen bieden een 24-uurs service. Heeft u vochtplekken op uw muur of plafond vanwege een lekkage die opgelost moet worden? Of lekt uw wasmachine op het laminaat en wilt u verdere waterschade voorkomen?  Neem dan contact met ons op. Tel: 085-3035248

 

Nijmegen en de ‘Nijmeegse Vierdaagse’

Nijmegen wie kent de stad niet van de vierdaagse evenement. Nijmegen kent een lange geschiedenis. Al in de Romeinse tijd was het een belangrijke handelsplaats en later werd Nijmegen een Hanzestad. Mede door de goede ligging, ‘hoog en droog’, kon Nijmegen zich ontwikkelen tot een fijne woonplaats waar het goed leven en werken is. Maar ondanks de vele meters die Nijmegen boven zeeniveau ligt, is er natuurlijk wel wateroverlast mogelijk. Gelukkig kun je dan een beroep doen op Waterschade 112 Nijmegen. Geen probleem. Waterschade Nijmegen heeft voor u de nodige bouwdrogers, apparatuur en knowhow om dit zo snel mogelijk op te lossen.

 

Waterschade Nijmegen

5/5

24/7 bereikbaar

Waterschade komt altijd onverwacht en kan op elk moment van de dag gebeuren. Daarom zijn wij 24 uur per dag én 7 dagen per week

Wij regelen alles met je verzekeraar

Geen gedoe met rekeningen, wij nemen contact op met je verzekeraar om de kosten voor de waterschade af te handelen. 

Waterschade Nijmegen