085 109 108 3

Eerste hulp nodig bij waterschade? Binnen 1 uur ter plaatse

info@waterschade112.nl

Binnen 1 uur ter plaatse – 085 109 108 3

Waterschade Amsterdam

  24/7 bereikbaar

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Snelle service 

Waterschade Amsterdam

Bent u een avondje uit gegaan en heeft u de kraan niet goed dicht gedaan na het scheren om vervolgens verrast te worden met een flinke waterschade vanuit de badkamer? Geen Paniek! De spoedlijn Waterschade Amsterdam bellen natuurlijk. Tel: 085-3035248komt de waterschade voor u oplossen en ontfermt zich graag over uw inboedel.

 

Wat gaan wij doen:

Nadat het water is weggezogen (als dat nodig is) en de inboedel is gered, wordt er gekeken naar de ernst van de waterschade en plaatsen wij het apparatuur dat nodig is om een geforceerde droging te starten. Hiervoor gebruiken we hoogwaardig apparatuur en wordt er voor elke situatie het passende droogapparatuur uitgekozen. Het drogen van de vloer kan bijvoorbeeld pas beginnen als de vloerbedekking is verwijderd. Wij verwijderen de vloer voor u, of het nou een verlijmde houten vloer, laminaat of tapijt is, daar keren wij onze hand niet voor om.

De verwijderde vloerbedekking wordt ook netjes door ons afgevoerd. Vanaf dag 1 wordt het verloop van het drogen gemonitord. Dit wordt middels vochtmeters gedaan die de verschillende lagen van de te meten oppervlakte kunnen meten op de hoeveelheid aan vochtigheid die verborgen is. Of het nou een wand, plafond of vloer betreft, geen probleem!

Aan de hand van de metingen wordt het droogproces aangepast om een correcte droging te garanderen. Naast het plaatsen van de ventilatoren (wat doen die ook alweer) worden er ook drogers geplaatst om de juiste luchtvochtigheid in de woning te creëren. Dit is ook nodig om het schimmelen tegen te gaan of te stoppen. Mocht er al schimmel aanwezig zijn kan dit door een schimmelbehandeling door ons worden verwijderd.

 

Uw inboedel & uw verzekering/polis:

Heeft uw inboedel geen waterschade geleden, maar is het wel verstandig om deze te verplaatsen of zelfs ergens anders op te slaan? Dit is voor ons een kleine moeite. Vanaf het moment dat u er achter komt dat u een waterschade heeft, zullen de zorgen over de kosten naar boven komen. Ben ik hiervoor verzekert? valt deze waterschade onder de opstalverzekering of de inboedelverzekering?

Geen zorgen, wij denken met u mee! Na de schademelding kunnen wij de zaken met de verzekering  of desbetreffende schade expert over de waterschade, afhandelen. Het maakt ons verder niet uit of de lekkage in uw huurwoning of eigendomswoning is ontstaan. De beslommeringen rond de verzekering na waterschade nemen wij voor onze rekening!  Kortom Waterschade Amsterdam staat tot uw dienst!

 

Amsterdam en zijn mooie grachten:

Geef mij maar Amsterdam! Onze mooie hoofdstad van Nederland met haar prachtige Herenhuizen en talrijke grachten. Ook hier staan we voor u paraat als het om een waterschade gaat. Lekkage door de pijpleidingen, het dak of een lekkage door een raamkozijn. Dit zijn veelvoorkomende situaties die waterschade in huis veroorzaken.

Wat te doen bij een waterschade of lekkage? De spoedlijn Waterschade Amsterdam bellen natuurlijk. Tel: 085-3035248

 

 

Waterschade Amsterdam

5/5

24/7 bereikbaar

Waterschade komt altijd onverwacht en kan op elk moment van de dag gebeuren. Daarom zijn wij 24 uur per dag én 7 dagen per week

Wij regelen alles met je verzekeraar

Geen gedoe met rekeningen, wij nemen contact op met je verzekeraar om de kosten voor de waterschade af te handelen. 

Waterschade Amsterdam