085 109 108 3

Eerste hulp nodig bij waterschade? Binnen 1 uur ter plaatse

info@waterschade112.nl

Binnen 1 uur ter plaatse – 085 109 108 3

Waterschade Den Haag

  24/7 bereikbaar

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Snelle service 

Waterschade Den Haag

Ontstaan van waterschade 

Waterschade Den Haag heeft veel ervaring over het ontstaan van waterschade. Een grote lekkage met waterschade als gevolg is de nachtmerrie van elke huiseigenaar. Waterschade bij lekkage ontstaat vaak door een breuk of verstopping in een leiding, het springen van een leiding door de vorst of een plotseling optredend defect. Vaak is het ook een gevolg van hevige regenval. Waardoor u schade is ontstaan is iets wat Waterschade Den Haag voor u graag uit handen willen nemen.

 

Bijkomende zaken

Niet alleen kunnen de kosten van de reparatie op zich flink in de papieren lopen, door de waterschade moet je wellicht ook andere zaken vervangen zoals behang, vloerbedekking en houten elementen in je huis wanneer deze sporen van houtrot als gevolg van de lekkage vertonen. Al deze zaken zullen wij snel en efficiënt met uw verzekeringsmaatschappij oppakken, zodat u gerust met andere zaken verder kan gaan.

 

Hoe gaan Waterschade Den Haag te werk?

Voor het drogen van gebouwen en de daarin aanwezige inventaris, zijn methoden en technische hulpmiddelen ontwikkeld. Doorgaans bepaalt de plek van de schade de wijze van drogen en de tijd die daarmee gemoeid is. Moet je na waterschade overtollig vocht uit ruimten verwijderen die geen isolatie onder de vloer, noch holle ruimten of wanden hebben? Dan spreken we van een eenvoudige droogproces . Het wordt in de regel uitgevoerd met behulp van absorptiedrogers. Bij het drogen van muren of wanden is de wijze van droging en de omvang van het werk afhankelijk van het type muur.

  • Muren kunnen immers massief gemetseld zijn
  • Of van een spouw, schachten en gipsplaten zijn voorzien.

Voor het ‘droogproces’ is het verstandig om Waterschade Den Haag direct te bellen zo kunnen wij u deskundig advies geven en beoordelen waar en hoelang er gedroogd moet worden. En of schimmel aangetaste delen wellicht vervangen moeten worden.

Dit is maar een kleine greep uit de werkzaamheden die wij verrichten. Een lekkage of waterschade in huis of in uw bedrijfspand, klein of groot, wij zijn er voor u van A tot W, namelijk Waterschade Den Haag lost uw waterschade op!

 

Den Haag, stad van vrede en recht

Den Haag oftewel -’s Gravenhage’ de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Waar vrede en recht centraal staat. De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de residentie van het Koninklijke huis.

Je wandelt door de chique Den Haag en via het groen van stadsparken en kleine bossen naar de kust van Scheveningen en de Duinen. Onderweg kom je langs monumentale panden, historische monumenten en tal van musea en paleizen. Den Haag ligt naast de Noordzee en heeft een kustlijn van elf km. Met al dat water naast de mooie stad Den Haag, vraagt naar alertheid mocht er waterschade zich voordoen. Waterschade Den Haag is ook hier uw steun en toeverlaat bij Waterschade of eventuele lekkage.

 

Waterschade Den Haag

5/5

24/7 bereikbaar

Waterschade komt altijd onverwacht en kan op elk moment van de dag gebeuren. Daarom zijn wij 24 uur per dag én 7 dagen per week

Wij regelen alles met je verzekeraar

Geen gedoe met rekeningen, wij nemen contact op met je verzekeraar om de kosten voor de waterschade af te handelen. 

Waterschade Den Haag