085 109 108 3

Eerste hulp nodig bij waterschade? Binnen 1 uur ter plaatse

info@waterschade112.nl

Binnen 1 uur ter plaatse – 085 109 108 3

Waterschade Arnhem

  24/7 bereikbaar

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Snelle service 

Waterschade Arnhem

Heeft u last van waterschade?

Waterschade Arnhem is er voor u bij schade door water. Waterschade is niet fijn en dit wil je zo snel mogelijk ook oplossen, wij nemen deze taak graag van u over. De eerste paar minuten is het belangrijk om de schade te optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat u inboedel veilig worden gesteld zodat we kunnen beginnen met het plaatsen van de droogapparatuur.

Naast het plaatsen van de drogers worden er ook ventilatoren geplaatst om de juiste luchtvochtigheid in de woning te creëren. Het meten van de relatieve luchtvochtigheid is een uitermate belangrijke onderdeel, gezien we schimmel tegen willen gaan of te stoppen. Vanaf dag 1 wordt de luchtvochtigheid en de het drogen door ons gemonitord. Mocht u inboedel geen schade geleden hebben dmv waterschade dan kunnen we uw inboedel makkelijk en snel verplaatsen of op te slaan.

 

Ander water gerelateerde schade’s die we oppakken:

  • Daklekkage;
  • Badkamer lekkage;
  • Lekkende leidingen;
  • Waterschade aan uw laminaat of houten vloer;
  • Ondergelopen kelder;
  • Lekkages na een zware regenbui;
  • Plafondlekkage;
  • Lekkage door een defect aan uw boiler of verwarmingsketel;

 

Contact opnemen met Waterschade Arnhem

U kunt ons contacteren voor al uw waterschade of eventuele vragen, wij pakken alle schades op van Arnhem Noord, Zuid & Centrum. U kunt ons bereiken op het volgende nummer 085-3035248

 

Arnhem bekend om zijn bruggen over de Rijn

Arnhem staat bekend om de hippe conceptstores in het bruisende Modekwartier, de rijke geschiedenis, de golvende heidevelden van de Veluwe om de hoek. Rivieren waren door de geschiedenis heen aantrekkelijk plekken om nederzettingen te bouwen. En zo is ook Arnhem aan een rivier, de rijn, ontstaan. Water speelt in de stad Arnhem van oudsher een grote rol.

Zo lopen er veel rivieren langs en door Arnhem. De Rijn is een rivier die vanuit Duitsland naar Rotterdam loopt en langs Arnhem komt. Van bovenaf gezien zijn de dwingers, stadswallen en grachten van de historische vesting nog steeds enigszins zichtbaar. Maar wat als water een last wordt? Wanneer er sprake is van wateroverlast? Dan is het fijn om te weten dat Waterschade Arnhem er voor je is.

 

Waterschade Arnhem

5/5

24/7 bereikbaar

Waterschade komt altijd onverwacht en kan op elk moment van de dag gebeuren. Daarom zijn wij 24 uur per dag én 7 dagen per week

Wij regelen alles met je verzekeraar

Geen gedoe met rekeningen, wij nemen contact op met je verzekeraar om de kosten voor de waterschade af te handelen. 

Waterschade Arnhem