085 109 108 3

Eerste hulp nodig bij waterschade? Binnen 1 uur ter plaatse

info@waterschade112.nl

Binnen 1 uur ter plaatse – 085 109 108 3

Waterschade Almere

  24/7 bereikbaar

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Snelle service 

Waterschade Almere

Uw situatie:

Of u nou in een eengezinswoning of in een flat woont van meerdere etages betreft die van de zolder tot aan de ingang van de woning blank staat door een lekkende CV ketel of lekkende pijpleiding een klein studenten appartement is waar er lekkage in het dakkapel is ontstaan waardoor het plafond en de vloer van de woning verzadigd is met hemelwater, Waterschade Almere komt u graag bijstaan.

Ongeacht in wat voor soort woning of bedrijfspand u bevindt wij kunnen u snel en efficiënt helpen, niks is ons te gek ! Heeft u last van optrekkende vocht, natte muur, vloer, gevel, badkamer, waterleidingen afvoer of dak lekkage? Bel ons dan gelijk naar het volgende nummer: 085-3035248.

 

Bespaar tijd, geld, moeite en stress:

Door ons snel in te schakelen kunnen wij ernstige waterschade voorkomen en gerichte reparaties uitvoeren. Tevens zullen wij dit weer rapporteren samen met uw verzekeringsmaatschappij waardoor uw tijd, stress en moeite uit handen wordt genomen.

 

Almere vernoemd naar ‘water’:

De stad Almere is vernoemd naar het water genaamd Almere. Dit was in de middeleeuwen een meer of binnenzee, ongeveer waar nu het IJsselmeer ligt. Volgens sommigen is het ‘Almere’ een Germaanse naam voor ‘groot meer’, waarbij het woorddeel ‘mere’ een Middelnederlandse vorm is van het moderne ‘meer’.

De stad Almere werd dus ontworpen in de Oostelijke en Zuidelijke Flevoland. Mensen die dus in Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten, Almere Hout en Almere Poort woont of werkt vraagt dus om een extra voorzorg maatregel te nemen, mocht er onverwachts een waterschade voorkomen. Noteer onze nummer onder Waterschade Almere in uw contacten en wij staan paraat voor u. Tel: 085-3035248.

 

Waterschade Almere

5/5

24/7 bereikbaar

Waterschade komt altijd onverwacht en kan op elk moment van de dag gebeuren. Daarom zijn wij 24 uur per dag én 7 dagen per week

Wij regelen alles met je verzekeraar

Geen gedoe met rekeningen, wij nemen contact op met je verzekeraar om de kosten voor de waterschade af te handelen. 

Waterschade Almere