085 109 108 3

Eerste hulp nodig bij waterschade? Binnen 1 uur ter plaatse

info@waterschade112.nl

Binnen 1 uur ter plaatse – 085 109 108 3

Waterschade Tilburg

  24/7 bereikbaar

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Snelle service 

Waterschade Tilburg

Wat doet Waterschade Tilburg?

Wij van waterschade Tilburg, hebben zo onze talenten gebundeld als een jong en energiek bedrijf dat is voortgekomen uit een passie van water & lekkage. De combinatie van: water en het lekkage proces is een vak opzicht. Hiervoor is kennis en vakbekwaamheid een must.

Hieronder vindt u een aantal diensten die we uitvoeren:

1) Lekkage die kan ontstaan na werkzaamheden aan de waterleiding. Deze lekkage wordt later pas opgemerkt, omdat leidingen zijn ingebouwd. Of de lekkage bevindt zich in de kelderruimte waar natuurlijk niet dagelijks in gekeken wordt.

2) Door de klimaatveranderingen hebben we steeds vaker te maken met extreme regenbuien. Veel daken zijn hier niet op berekend en hebben onvoldoende overstort mogelijkheden. Er valt dan zoveel regen dat de waterafvoer het niet meer aan kan.

3) Niet alleen bij huishoudens, maar ook bij bedrijven verhogen oude kitranden het risico op waterschade. Kitranden gaan gemiddeld 5 jaar mee. Daarna verliest de kit zijn werking en kunnen er lekkages ontstaan.

4)  Waterschade Tilburg heeft medewerkers in dienst die dak lekkage experts zijn en die in heel Nederland werkzaam zijn.  Dus ook bij u in de regio! Wij werken zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Dit zijn zo even een opsommingen van onze diensten. Bel gerust  naar het volgende nummer 085-3035248 voor meer info, onze experts helpen u met het vaststellen van de soort schade. We kijken naar het totaalplaatje, dus ook naar de schade die op dat moment (nog) niet zichtbaar is. Dit is uitermate belangrijk, zo kunnen wij u ook voor onvoorziene zaken die voor u nog niet zichtbaar is kenbaar maken en zo geven wij dit weer door aan uw verzekering.  Wij staan in contact met verzekeraars in Tilburg en omgeving zo kan er snel en efficiënt gewerkt worden.

Tilburg:

Stad van de kruikenzeikers Tilburg ontstond uit een aantal buurtschappen, zogenaamde herdgangen. De oude dorpskernen zijn nog terug te vinden in de namen van oude wijken, zoals Oerle, Korvel en Broekhoven. Dankzij de schapenteelt groeide Tilburg rond 1600 uit tot de belangrijkste wol stad van Brabant. Eind negentiende eeuw werd Tilburg groot door de textielindustrie; in 1871 telde de stad maar liefst 125 wollen stoffen fabrieken. Maar de reputatie van ‘wol stad’ en ‘arbeidersstad’ is inmiddels achterhaald.

Nu is Tilburg een stad met een universiteit, hbo- en mbo-opleidingen, met bedrijven als Tesla, veel online bureaus en creatieve makers en met een grote logistieke sector (nummer één hotspot van Nederland, samen met Waalwijk). Toch streeft Tilburg er nog steeds naar een stad te zijn voor iedereen. ‘Tilburg wil een inclusieve stad zijn,’ staat in de begrotingsplannen van de gemeente. ‘Een stad waar mensen de ruimte krijgen om hun talenten zo maximaal mogelijk in te zetten, zo ook waterschade Tilburg !

 

Waterschade Tilburg

5/5

24/7 bereikbaar

Waterschade komt altijd onverwacht en kan op elk moment van de dag gebeuren. Daarom zijn wij 24 uur per dag én 7 dagen per week

Wij regelen alles met je verzekeraar

Geen gedoe met rekeningen, wij nemen contact op met je verzekeraar om de kosten voor de waterschade af te handelen. 

Waterschade Tilburg