085 109 108 3

Eerste hulp nodig bij waterschade? Binnen 1 uur ter plaatse

info@waterschade112.nl

Binnen 1 uur ter plaatse – 085 109 108 3

Waterschade Middelburg - Lekkage direct verhelpen.

‘Waterschade Middelburg’ Wie zijn wij? Waterschade in huis komt in ons land steeds vaker voor. Waterschade Middelburg heeft een 24/7 bereikbaarheid voor schadebeperking en herstel. Wij zorgen ervoor dat de schade direct zoveel mogelijk te beperken en te starten met het herstellen van de schade ontstaan door water. Wij beschikken over een speciale droogapparatuur waarmee […]

  24/7 bereikbaar

  Landelijke dekking

  Binnen 1 uur ter plaatse

  Snelle service 

Waterschade Middelburg’ Wie zijn wij?

Waterschade in huis komt in ons land steeds vaker voor. Waterschade Middelburg heeft een 24/7 bereikbaarheid voor schadebeperking en herstel. Wij zorgen ervoor dat de schade direct zoveel mogelijk te beperken en te starten met het herstellen van de schade ontstaan door water. Wij beschikken over een speciale droogapparatuur waarmee we zelfs de ondervloeren kunnen drogen. Wij zullen tijdens onze herstelwerkzaamheden dan ook zo in dat u uw woning of zaak gewoon kunt blijven gebruiken. We doen alles wat nodig is om uw gebouw of woning zo snel mogelijk in de oorspronkelijke staat te herstellen.

Met wie werken wij samen

Waterschade 112 heeft de krachten gebundeld met verschillende verzekeringen. Door deze samenwerking kunnen we ervoor zorgen dat uw waterschade snel tot het verleden behoort. Zo staan we bekend dat we leidend zijn op het gebied van oplossen en voorkomen van vochtschades. Waterschade 112 staat voor volledige, deskundige, transparant en betrouwbaarheid. We geven u de garantie dat er met uiterste zorgvuldigheid wordt gewerkt. De waterschade wordt vastgelegd dmv een duidelijke rapportage.

Dit zullen we met uw verzekeringsmaatschappij bespreken. Het droogproces wordt van begin tot einde beheerst, bewaakt en voor alle betrokkenen inzichtelijk gemaakt, zodat de voortgang en te nemen maatregelen duidelijk is. Alle bevindingen worden vastgelegd in heldere rapportages, zodat onze relaties, experts en verzekeraars goed geïnformeerd zijn.

Middelburg met de prachtige stadhuis. Het stadhuis van Middelburg is een imponerend gebouw op de markt van de stad. De bouw startte aan de einde van de 15e eeuw en zou ongeveer 50 jaar in beslag nemen. Het stadhuis is in de gotische stijl gebouwd. Op de façade zijn vijfentwintig beelden aangebracht van Zeeuwse grave en gravinnen.

Wanneer je Middelburg van bovenaf bekijkt, zie je grachten, bolwerken en dwingers. Historische iconen waaruit blijkt water altijd belangrijk is geweest in deze historische plaats. Water speelde een grote rol in de roemruchte geschiedenis van deze provincie en deze Zeeuwse stad. Interessant, maar niet als het een last wordt… Heb je te maken met wateroverlast in jouw stad Middelburg? Neem dan contact op met Waterschade Middelburg.

Neem contact met ons op zodra uw waterschade ondervindt of als uw meer wilt weten over ons. U kunt ons bereiken op het volgende nummer: 085 109 108 3

Waterschade Middelburg

24/7 bereikbaar

Waterschade komt altijd onverwacht en kan op elk moment van de dag gebeuren. Daarom zijn wij 24 uur per dag én 7 dagen per week

Wij regelen alles met je verzekeraar

Geen gedoe met rekeningen, wij nemen contact op met je verzekeraar om de kosten voor de waterschade af te handelen.